Korrigering

Jag skrev kanske innan jag tänkte nyss. Självklart blir jag inte arg om någon tycker synd om mig. Jag ville bara förmedla att jag behöver att folk tror på mig. För om många tvivlar omkring mig - hur ska jag då behålla tilliten till mig själv.

Kommentarer
Postat av: Tina

Klart att du fixar det här, att tro nåt annat vore vansinne. Håller tummarna att koloskopin inte gör allt för jävla ont. Samtidigt är jag glad att du får göra den, att allt verkar gå så snabbt. Det får min tro på vår svenska vård att kännas lite bättre. (Trots att andra inlägg du gjort om läkare som härmar snyftningar....fick ögonen att rulla av ilska i skallen.)

Svar: Jo, det läkare bytte jag ut illa fort efter telefonsamtalet. Jag springer på honom då och då och om Estelle är med säger han alltid något som ska förminska det faktum att han hade fel. En gång kallade han henne för ett atom-mirakel.
Det är svårt att veta om det här går fort eller inte. Så klart tycker inte jag att det går tillräckligt snabbt, men jag vet ju inte. Det är mest en massa undersökningar och konferenser och ingen behandling. Men ja, jag har inte betalat en krona än (utöver skatt) för den vård jag fått, och det är fascinerande. Bara lite svårt att förstå varför de inte prioriterar just mig :-)
Jessicka

2013-04-08 @ 15:37:25
Postat av: Anette

Heja dig för att du berättar vad som är viktigt för dig och hur du vill bli stöttad, starkt!! Kram

2013-04-08 @ 22:44:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0